Kjekjøtt

Kjøtt av kje som har gått på frodig sommerbeite.
Kjøttet er saftig, mørt og mildt.
Image

Frossen, rå lår

Vekt ca 1,5-2,2 kg. 

Nydelig å langtidssteke, gjerne med hvitløk, rosmarin, timian, salt og pepper.

Frossen, rå bog

Vekt ca 1-1,2 kg.

Langtidsstekes på lav varme, gjerne på en seng av grønnsaker og med sitron, hvitløk og rosmarin som smakssettere.

Gardspølse

Vekt ca 300g.

Røkt og med norske urter. Nydelig som kompliment på ostefat, til tapas eller som snacks.

Spekelår av kje

Vekt ca 1 kg.

Passer godt på en spekemattallerken, til tapas eller som snacks.

Pinnekjøtt

Utrolig populært produkt med venteliste. Smakfullt og mildt kjøtt til tradisjonell pinnekjøttallerken, til tapas eller koldtbord.

Bryn Gardsmeieri

Flendalsvegen 2699, N-2420 Trysil

post@brynost.no

+47 99104467

Meny

Følg oss på Facebook

Godkjent gardsmathane
Bryn Gardsmeieri er godkjent Gardsmathane: kvalitets- merket for gardsmat som bygger på håndverk, tradisjoner og lokale råvarer